Cosul meu   |   Platesc
Preturile sunt afisate in: USD
 
1 EUR = 4.4155 RON
1 USD = 3.9927 RON
Home / Alimentare / Oleina de Palmier - Cutie 20kg - Stoc indisponibil

Oleina de Palmier - Cutie 20kg - Stoc indisponibil

Oleina de Palmier - Cutie 20kg - Stoc indisponibil  
Pret cu TVA: 26,75 USD
Disponibilitate:   la comanda

Pentru confirmarea disponibilitatii de livrare va rugam sa contactati consultantul de vanzari prin email: office@chimicaleonline.ro.

Cum ajunge la mine?
* in tara - prin curier, termenul de livrare poate fi comunicat doar de consultantul de vanzari
COD:
OLE
UNITATEA DE VANZARE:
KG
GARANTIE:
1an
PRET CU TVA:
26,75 USD
PRODUCATOR:
STERA CHEMICALS

Descriere produs:

 

Oleina de Palmier
 
Oleina este un ulei natural, rafinat, obtinut 100% din ulei de palmier, 
Oleina este partea lichida a grasimii de palmier, rafinata si complet dezodorizata, cu multe caracteristici care il recomanda ca fiind un produs care inlocuieste cu succes uleiul de floarea soarelui sau orice alt ulei comestibil sau untura utilizate in mod traditional.
 Dintre aceste caracteristici cele mai importante ar fi:
• Fara colesterol, un produs sanatos, din ce in ce mai cautat;
• Complet dezodorizat, fara gust sau miros, nu influenteaza gustul produselor prajite in el sau a celor care intra in contact cu el;
• Contine vitaminele A, D si E. Oleina are o rezistenta mare la oxidare;
• Temperatura de fumegare  la 230°C ceea ce permite folosirea acestuia la prajit intens, avand o rezistenta ridicata la fumegare, putand fi utilizat la mult mai multe prajiri decat uleiurile traditionale, fara sa arda produsele prajite in el . Aceasta temperatura ridicata de fumegare permite prajirea mai rapida a produselor ceea ce duce la o absorbtie mai mica de ulei rezultand o economie la consum si un produs mult mai sanatos.
• Nu spumeaza, iar produsele prajite absorb o cantitate mai mica decat in cazul celorlaltor uleiuri.
 Aceste calitati ii confera o serie de avantaje, fiind recomandat pentru multiple utilizari cum
ar fi:
• Prajit intens – cartofi prajiti, gogosi, langosi, alune, arahide, peste, chiftele, snitele, etc. Pentru mentinerea calitatilor se recomanda filtrarea (strecurarea) periodica uleiului la un anumit interval de timp si completarea cu ulei proaspat;
• Gatit diverse mancaruri, tocanite, prajituri, etc. Fac exceptie salatele si maioneza.
• Cozonaci, aluaturi, creme de ciocolata - in compozitie.
 
 

Comentarii:

Claudia Cores ( pe 12.09.2012 ) a scris:
Suntem interesati de achizitionarea unei cantitati mari de oleina,va rugam sa ne lasati un nr de tel pentru a va putea contacta.Adresa noastra de e-mail este :stucioborettinisrl@yahoo.it sau la nr de tel 0784130838.